Workshop – Basisfitheid voor de actieve hond LIVE

Met de online cursus “Basisfitheid voor de actieve hond” van Fit Dog Program leer je het fundament voor een fysiek fitte hond te leggen en op peil te houden. De basisfitheid zorgt ervoor dat je hond optimaal voorbereid is om onbezorgd te sporten en te wandelen, met minder kans op blessures.

Voor mensen die graag wat meer directe en persoonlijke begeleiding krijgen, introduceren we nu de LIVE-variant!

cavaletti-curve

Hierbij krijg je nog steeds 6 maanden toegang tot de online cursus, maar in deze periode organiseren we daarnaast 3 bijeenkomsten (met steeds ongeveer een maand ertussen) waarbij we dieper ingaan op een aantal onderwerpen, we een selectie van de oefeningen gezamenlijk uitvoeren waardoor je direct feedback krijgt op de uitvoering en je vragen kan stellen aan dierfysiotherapeut/chiropractor Marianne Krediet en sportdierenarts/chiropractor Ronald Mouwen.

Deze variant is ook zeer geschikt voor instructeurs op hondenscholen en KC’s. De onderwerpen en oefeningen uit deze cursus zijn direct toepasbaar tijdens de lessen waardoor je ook je eigen cursisten nog beter kunt begeleiden.

Samenvattend:
  • 6 maanden toegang tot de volledige online cursus “Basisfitheid voor de actieve hond” (kijk voor meer details over de inhoud van deze cursus hier)
  • 3 bijeenkomsten van een halve dag bestaande uit:
    • persoonlijke begeleiding van de diverse oefeningen
    • dieper ingaan op bepaalde onderwerpen
    • mogelijkheid tot vragen stellen en discussie
  • Met je eigen hond!
  • Kosten: €225 (inclusief de volledige online cursus “Basisfitheid voor de actieve hond”)

Als je al lid bent of bent geweest van de online cursus “Basisfitheid voor de actieve hond” en je wil meedoen met de LIVE-variant, neem dan even contact op. Vanzelfsprekend hebben we dan een speciale regeling.

Voor data: kijk in de agenda.